Gyerekeknek!Fejlesztők,Játék,Vers,Mondókák...
Virgonc oldal nem csak gyerekeknek! / /

 
MENÜ
Főoldal Mese
Vers,Mondóka Gyakarolj!
Ajándék Vendégkönyv

LINKCSERE
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyakorolj!
 
Fejlesztő(k)
 
Kifestő
 
Vers,Mondóka
 
Mese
 
Ez+Az
 
Ajándék
 
BLOGPLUSZ
 
Google hírdetés!
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2005-05-09
 
Csinálj Noé bárkáját!

Noé bárkája:


Noé nagyon szerette Istent és azt tette, ami tetszik Istennek. A körülötte élő emberek viszont nem szerették Istent és egyáltalán nem úgy viselkedtek, hogy az Isten tetszésére lett volna, nagyon gonoszak és erőszakosak voltak. Isten ezt megelégelte és megmondta Noénak, hogy építsen egy nagy bárkát és vigyen be minden élőlényből kettőt-kettőt, egy hímet és egy nőstényt, valamint a feleségét, fiait és azok feleségeit. Mikor elkészült, Isten bezárta a bárka ajtaját, onnan már se ki nem lehetett jönni, se be nem lehetett menni. Mivel senki sem hallgatott Noéra, sőt nagyon bolondnak tartották, hogy egy ekkora bárkát épít, így ők mind kívül maradtak.
40 nap és 40 éjjel esett az eső, az egész földön elpusztította ez az özönvíz az összes embert és állatot, csak azok maradtak meg, akik a bárkán belül voltak.

Noé és a szivárvány:


Amikor elállt az eső a bárka megfeneklett az Ararát-hegységben, de még 150 napig kellett arra várni, hogy a víz felszáradjon. Noé ezután a bárkából először egy hollót küldött ki, de az visszatért, tehát nem talált még szárazföldet. Másodszor egy galambot, de még az is visszatért. Harmadszorra szintén egy galambot küldött ki, de az már egy leszakított olajfalevéllel tért vissza, mikor ezt a galambot másodszor küldte ki, már vissza se tért, tehát megszáradt a föld színe.
Noé ekkor kiszállhatott a bárkából családtagjaival és az állatokkal együtt. Mindenki nagyon örült és nagyon hálásak voltak Istennek, hogy megmenekülhettek, ezért Noé áldozatot mutatott be Istennek, állatokat áldozott fel, hogy ezzel is kimutassa, hogy mennyire szereti Istent. Nekünk már nem kell sem állatokat feláldoznunk, sem semmi mást, egyedüli teendőnk, hogy higgyünk Jézusban és kövessük Őt.


 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 

Copyright  © 2005-2020 Virág Design /  www.jegvirag.gportal.hu /  virag-78@gportal.hu

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.